kapsalon Hairdrive Milotte/kappergendt

U kunt nu online uw afspraak boeken!    


Help mijn hoofdhuid jeukt!😳


Heb jij last van schilfers, talg of een rode hoofdhuid?

Heb jij de laatste tijd extreem veel last van haaruitval?

Heb jij psoriasis of seborrisch eczeem en wordt je gek van de schilfers, plakkaten en jeuk?
Zoek niet verder, ik kan je helpen om deze klachten beduidend te verminderen en misschien zelfs te verhelpen.

Hoe ziet een behandelplan er uit?

-je komt bij mij in de kapsalon, ik ga als eerste allerlei vragen aan je stellen.

(gebruik je medicijnen? Heb je stress? eet je gezond enz.)

- met mijn scoop gaan we samen jouw hoofdhuid bekijken in droog ongewassen haar. je kan zelf op een scherm mee kijken en zien hoe jouw hoofdhuid er van dichtbij uit ziet.

-ik geef jou een deep cleansing behandeling boven mijn wasbak, jouw hoofdhuid wordt totaal gereinigd, alle build up in jouw haren zullen verdwijnen. 

-Bij ernstige hoofdhuid problemen zal ik wat druppels soothing lotion op de hoofdhuid druppelen samen met de  deep cleansing shampoo, goed inmasseren met mijn massage borstel en 10 tot 20 minuten laten inwerken met een plastic muts met handdoek erover om de vaste talg en dode huidcellen los te weken. 

-na het uitspoelen van de shampoo en lotion gaan we nogmaals samen met de scoop jouw hoofdhuid bekijken en ga ik de shampoo, balsem en evt. de lotion voor jou bepalen, die bij jouw probleem passen, om jou weer naar een gezonde hoofdhuid te helpen.


Ook voor het verhelpen van beginnende kaalheid heb ik een speciale anti-hairloss shampoo, bijbehorende ampullen en vitamine pillen om zowel het haar van binnen uit en  het gezond houden van de haarzakjes te bewerkstelligen, zodat de juiste voedingsstoffen in en bij het haarzakje komen.
Heb jij dus last van jouw hoofdhuid, psoriasis/eczeem of haaruitval door stress, corona of beginnende kaalheid?

*maak dan nu jouw afspraak online en kan ik jou helpen om van jouw hoofdhuid problemen af te komen!

Producten van kapsalon Hairdrive Milotte:

Ik werk met het exclusieve merk:     

 Finnley's:

Finnley's is parabenen vrij, dierproefvrij en bevat geen dierlijke bijproducten

Finnley's verf geeft MEER glans door...............

             Briljant LUX3D Technologie!


Curls Control:

De CURLS CONTROL producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en cg proof.

De producten  van Curls Control zijn geschikt voor ieder type krul.

Opbellen
E-mail
Info