UA-62858989-1

Welkom bij thuiskapster "Hairdrive Milotte"

Hairdrive Milotte is uw professionele kapster aan huis. U kunt genieten van alle professionele kappersbehandelingen, net als in een kapsalon, met het gemak van een kapster bij U thuis!

Hairdrive Milotte is in het bezit van het ZZP kappers keurmerk, Dit keurmerk staat voor professionaliteit & vakbekwaamheid, een ZZP kapper is in het bezit van een erkend vakdiploma. Wij zijn verplicht meerdere trainingen per jaar te volgen om in het bezit te kunnen blijven van dit keurmerk.

Nog meer voordelen van een mobiele kapster:

    **Het is ideaal voor mensen die slecht ter been zijn: u hoeft de deur niet uit.

    **Kinderen worden in hun eigen vertrouwde omgeving geknipt: ze hoeven niet te wachten en hebben hun eigen speelgoed bij de hand.

    **U heeft geen lange wachttijden: alle aandacht kan ik aan u besteden. Mocht u een inwerktijd hebben van een behandeling dan kunt u toch even wat voor u zelf doen of kan ik iemand tussen door knippen.

    **Ik bekijk eerst samen met u wat uw wensen zijn zodat we samen tot een passend kapsel komen die ook bij uw gezichtsvorm past. We kijken samen naar een behandelplan en bespreken de kosten, zodat u achteraf niet voor dure verrassingen komt te staan.

 

Werkgebied 'Hairdrive Milotte': in de gemeente Lingewaard (Overbetuwe, Gelderland) en binnen een straal van 20 km.( buiten de gemeente Lingewaard).

Gendt, Haalderen, Doornenburg, Bemmel, Angeren, Huissen, Elst, Arnhem en Nijmegen. 

Buiten  Gendt en omstreken vraag ik een reiskosten vergoeding:

€0,19 per km. berekend vanaf 10 km.

 

https://www.facebook.com/hairdrivemilotte/

KvK-nummer: 09148464

BTW-nummer:`NL162047599B01